Pse ofshajnë femrat gjatë seksit?

0

Kjo pyetje më në fund ka marrë një përgjigje të qartë.

Gjysma e femrave kanë pranuar se ofshajnë në shtrat në mënyrë që partneri i tyre të kryejë aktin para kohe, ndërsa shumica ka zbuluar se këtë e bëjnë pasi ndihen më mirë.

Performanca seksuale dhe vokalizimi gjatë seksit është sigurisht një mënyrë e shkëlqyeshme për femrat që të marrin atë që duan në shtrat dhe është e qartë se ato sot janë më të forta se kurrë, pasi gjejnë inkurajim. /Periskopi/