Qytetet me numrin më të lartë të vrasjeve në botë/FOTO

0

Amerika Latine vazhdon të dominojë listën e vendeve më të rrezikshme në botë.

Lista, e hartuar nga institutucioni meksikan kundër dhunës “Siguri, Drejtësi dhe Paqe”, rendit qytetet në bazë të shkallës së vrasjeve në 100 mijë banorë.

Autorët zbulojnë se qytetet e Amerikës Latine ndiqen në klasifikim nga ato të Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Afrikës Jugore.

Në fotogaleri gjeni listën me 20 qytetet me numrin më të lartë të vrasjeve…

20 – Juárez – Meksikë

19 – Feira de Santana, Brazil

18 – Aracaju, Brazil

17 San Salvador, El Salvador

16 Kingston, Xhamajka

15 Cape Town, Afrika e Jugut

14 Maceió, Brazil

13 St. Louis, Shtetet e Bashkuara

12 Culiacán, Meksikë

11 Vitória da Conquista, Brazil

10 Belém, Brazil

9 Guayana, Venezuela

8 Victoria, Meksikë

7 Fortaleza, Brazil

6 La Paz, Meksikë

5 Tijuana, Meksikë

4 Natal, Brazil

3 Acapulco, Meksikë

2 Caracas, Venezuelë

1 Los Cabos, Meksikë