Ramush Haradinaj: Kur nisa luftën kundër Serbisë

    Ramush Haradinaj: Kur nisa luftën kundër Serbisë

    Kreu i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka folur për inkuadrimin e tij në luftën kundër forcave serbe.

    Ai ka treguar se kur u planifikua themelimi i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe kur nisën të operojnë në zonën e Dukagjinit.

    Haradinaj, i cili komandonte Dukagjinin, ka folur rreth ushtarëve të tij, armatimit e raporteve që kishte me Shtabin e Përgjithshëm.

    Më poshtë mund të ndiqni rrëfimin e Haradinajt: