Rivotimet në Ulqin, shqiptarët e unifikuar mund ta mposhtin skenarin malazez/Tabela

0

Komisioni shtetëror zgjedhor ka vendosur që dy vendvotime në Komunën e Ulqinit të shkojnë në rivotim për shkak të parregullsive.

Dy vendvotimet që do të shkojnë në rivotim janë ato me numër 13 në Shkollën fillore në Darzë dhe me numër 34 në Ndermarrjen publike komunale.

Numri i votuesve në këto dy vendvotime është 1243 ndërsa në zgjedhjet e 4 shkurtit kanë dalur në votime 704 veta.

1243 vota në lojë mund të bëjë ndryshime të mëdha në rezultatin përfundimtar zgjedhor.

Më poshtë mund të shikoni rezultatet e 4 shkurtit nga këto dy vendvotime.