Rrëfehet gruaja nga Tetova: Atë që përjetoj unë çdo ditë, Zoti mos ja dhasht as dushmanit (VIDEO)

0
463

FIkrete Bajrami nga Tetova e cila jeton që 10 vjet në Shkup e ka gjendjen mjaft të rëndë financiare. Ajo ka një vajzë 15 vjecare dhe është e detyrar që të dal të kërkoj lëmosh për ta ritur vajzën.
Megjithatë një mërgimtar nga Kërçova e befason, pasi i ka paguar qiranë e një banese për 1 vjet nëpërmjet shoqatës Jetimat e Ballkanit.

 

 

 

 

Read more: http://www.tetova1.mk/2017/04/30/rrefehet-gruaja-nga-tetova-ate-qe-perjetoj-une-cdo-dite-zoti-mos-ja-dhasht-as-dushmanit-video/#ixzz4fmEiegv3

Comments

comments