Rrugëtimi i Facebook drejt 2 miliardë përdoruesve

Mark Zuckerberg, chief executive officer of Facebook Inc., listens as Narendra Modi, India's prime minister, not pictured, speaks during a town hall meeting at Facebook headquarters in Menlo Park, California, U.S., on Sunday, Sept. 27, 2015. Prime Minister Modi plans on connecting 600,000 villages across India using fiber optic cable as part of his "dream" to expand the world's largest democracy's economy to $20 trillion. Photographer: David Paul Morris/Bloomberg *** Local Caption *** Mark Zuckerberg

Rrjeti social më i madh në botë vijon të rritet dita ditës. CEO dhe bashkëthemeluesi Mark Zuckerberg njoftoi se Facebook ka 2 miliard përdorues aktivë në ditë.

Është e vështirë të masin impaktin e një shifre të tillë por le ta shohim në këtë formë: ajo që filloi në një dhom të harvardi në 2004-ën sot përdoret nga 1 në 4 njerëz në planet.

Duke qenë se e njëjta kompani fshihet edhe pas Instagram e WhatsApp, dy platforma të tjera sociale po aq popullore, nuk është çudi që Facebook është një nga kompanitë më me vlerë në botë.

Comments

comments