Sekreti në pikturën e Mona Lizës janë alienët (Video)

Alienët kanë qenë gjithmonë një mister, askush nuk e ka konfirmuar ndonjëherë ekzistencën e tyre.

Gjëja më e rëndësishme është se Leonardo gjithmonë kishte fshehur sekrete dhe kode në pikturat dhe vizatimet e tij.

Dhe shumë njerëz besojnë se ai kishte disa “lidhje” me alienët.

1. Kjo është ajo çfarë na zbulon piktura e Monalizës, nëse e shikojmë në një pamje të afruar shumë

2. Da Vinçi është i njohur për fshehjen e mesazheve sekrete dhe kodeve në punimet e tij të artit.

Kështu, është e mundur që Leonardo të ketë aplikuar teknikën e tij ‘pasqyrë’ për të fshehur mesazhe sekrete edhe në vizatimin e Mona Lizës.

3. Teologët gjithashtu e besojnë se Leonardo ka fshehur kode sekrete në shumicën e punimeve të tij.

4. Nëse kjo është e vërtetë, atëherë Mona Liza ishte një punim i Leonardos përmes së cilit ai po dëshironte të tregonte diçka.

Për më tepër, një video në kanalin ‘Paranormal Crucible’ në YouTube tenton që ta dëshmojë këtë:

Comments

comments