Serbia bllok Maqedonisë, ja pse…

Kisha ortodokse serbe kumtoi sot se delegacionit shtetëror të Maqedonisë nuk do t’i miratohet vizita në manastirin Prohor Pçinjski, “për arsye veç më të njohura”, njofton Tanjug.

“Me rastin e kërkesës të delegacionit zyrtar shtetëror të Republikës së Maqedonisë për ta vizituar manastirin “Prohor Pçjninski” me programin dhe mesazhet e tyre, Shërbimi informativ i KOS e njofton opinionin se organi kishtar kompetent, për arsye të njohura, ndërsa të cilat nuk kanë ndryshuar me vite, nuk e miratoi delegacionin shtetëror të RM-së në manastir”, thuhet në kumtesën e KOS.

Comments

comments