Shafrani i Indisë, tetë arsye përse bën mirë

Shafrani i Indisë përveçse iu jep një shije të shkëlqyeshme gatimeve të ndryshme, veçanërisht mishit, duhet të konsumohet akoma më shumë sepse studime të shumta kanë evidentuar se përmban vlera të larta ushqyese, në vitamina dhe minerale

Ka shumë veti, por ndër më kryesoret, erëza e njohur si shafrani i Indisë, mban metabolizmin aktiv, ndihmon në tretjen e shumë ushqimeve të yndyrshme, ka veti anti-inflamatore dhe antitumorale. E konsideruar si koncentrat ushqyes, është kjo arsyeja përse nuk duhet të mungojë kurrë në listën e erëzave që përdorni. E futur së fundmi edhe në gatimet e kuzhinës tonë, shafrani i Indisë përveçse iu jep një shije të shkëlqyeshme gatimeve të ndryshme, veçanërisht mishit, duhet të konsumohet akoma më shumë sepse studime të shumta kanë evidentuar se përmban vlera të larta ushqyese.

Comments

comments