Shikojeni se si Majku pin nga kanaçja pa e hapur fare (FOTO/VIDEO)

0
111

Majk duke biseduar me Elita Rudin në emision,ai provon të pin nga kanaçja duke menduar se është e hapur ndërsa kur e vëren se kançja nuk është e hapur shtiret sikurse po pin dhe aktron sikur të ishte e hapur,ndërsa pas 2 minutave Elita Rudi dhe Majku ngrejnë një dolli për fjalët magjepsëse të Majkut që i tha për gjininë femërore,dhe aty vërehet se kanaçja ishte e mbyllur dhe shihet se si e hap kanaçen për ta pirë,transmeton ShkurtShqip.
Gjithashtu këngëtari tashmë shumë i njohur në të gjitha trojet Shqipëtare Majki (BabaStars) ai në intervistë foli pë shumë gjëra rreth suksesit të tij dhe planet për të ardhmen.

 

Comments

comments