Shilegov: Gruevski s’mund të jetë pjesë e zgjidhjes së krizës (Video)

“Nikolla Gruevski e krijoi këtë krizë, Nikolla Gruevski nuk mund të jetë pjesë e kësaj krize. Gruevski po tenton që të bëhet sërisht faktor i politikës në Maqedoni. Maqedonia I tha lamtumirë Nikolla Gruevskit. Ai është e kaluara në politikë dhe nga ai nuk mund që të presim agjë që mund ti sjellë mirë këtij shteti” është shprehur Petre Shilegov zëdhënës ISDM-së.

 

Comments

comments