Shkup, mjeku duke nxjerë diagnozën e pacientit (Foto Lajm)

0

Një hov të madhë kanë marrë kasinot dhe bastoret në vendin tonë sa që edhe njerëz të vendeve publike dhe institucionale nuk ju shpëton dot pa hyrë dhe provu fatin e vet, një fotografi që ka arritur në redaksinë e Tetova1 është njê mjek i cili shihet duke luajtur në një prej kasinove të Shkupit, e turpshme pasiqë është një shembull i keq për rininë tonë e më gjêrê/Tetova1