Shqipe Dreshaj, 20-vjeçarja nga Kosova që pozon veç nudo (Foto +18)

Është vetëm 20 vjeç, por mjaft ambicioze dhe e guximshme. Shqipe Dreshaj e ka të qartë rrugën që dëshiron të ndjekë…

E zhveshur nga komplekset dhe paragjykimet, modelja shqiptare nuk ka ngurruar që të vijë nudo në një set të ri fotografik.

“Arti nuk njeh limite, gjërat e bukura janë për t’u parë… Jam plotësisht e pjekur dhe e vetëdijshme për ato që bëj”, ka thënë vajza nga Kosova në këtë intervistë për “Bluetooth” para pak kohëve.

Comments

comments