Shumat stratosferike që Cristiano Ronaldo përfiton vetëm nga një postim në Instagram

0
15

Blogu britanik, HopperHQ ka paraqitur listen e figurave të njohura publike të cilet fitojnë me se shumti para për çdo postim në Instagram, ku në mesin e tyre është edhe ylli Madrilen, Cristiano Ronaldon duke u renditur si i 3-ti dhe i cili për çdo postim të tij në Instagram fiton 400.000 mije euro.

Para portugezit renditen Selena Gomez e cila për çdo postim fiton 550.000 mijë euro ndërsa pas saj është Kim Kardashian e cila fiton 500.000 mijë euro për çdo postim në Instagram.

Listen e përmbyllin modelet si Gigi Hadid & Kendall Jenner, sebashku me Lebron James duke fituar 120.000 mijë euro për çdo postim.

Comments

comments