Si të shëndrroni telefonin tuaj të zgjuar në një hologram 3D (VIDEO)

0
63

 

 

Ata janë të njohur nga filma të panumërta shkencore. Hologramet. Ata janë një simbol i distancës midis të tashmes dhe së ardhmes, në të cilën teknologjia qeveris botën, ku realiteti dhe virtualiteti janë ndërlidhur  së bashku. Por kjo e ardhme nuk është aq larg, sepse  ҫdokush nëse do të dojë mund të prodhojë një hologram  edhe në ditet e sotme. Ju duhet vetëm “filmi plastik” dhe telefoni juaj i zgjuar.

Me këtë magji të fuqishme, ҫdokush mund të frymëzohet. Më e mira nga te gjitha është se është shumë e lehtë e shpejtë dhe me pak mjete per tu realizuar. Kjo është ajo ku e ardhmja mund te vij më shpejtë nga ҫfarë është imagjinuar!

Comments

comments