Siria bëhet pjesë e paktit të Parisit për Ngrohjen globale

Siria bëhet pjesë e paktit të Parisit për Ngrohjen globale

Siria I është bashkuar paktit të Parisit për ngrohje Globale, transmeton arbresh.info.

Kjo e lë SHBA-në si të vetmin shtet jashtë kësaj marrëveshje të rëndësishme.

Siria është bërë vendi I 169-të nga 196 sa janë në Bashkimin e Kombeve.

Nikaragua ishte vendi i parafundit që iu bashkuar marrëveshjes dhe pritej edhe Siria të bashkohej që gjithçka të kompletohej por kjo ndryshoi pasi Trump tregoi që SHBA do të dalin nga pakti./arbresh.info/

Comments

comments