Skandal: UP-ja e humbi territorin nga Kisha për fajin e saj (dokument)

0
3

Nga padia që ka paralajmëruar sot Universiteti i Prishtinës është mësuar edhe arsyeja për humbjen e katër hektarëve [ha] të cilët iu dhanë Kishës Ortodekse  – raporton Periskopi.

UP-ja nuk e kishte dërguar përfaqësuesin ligjor në seancë, dhe kjo kishte qenë e detyrueshme, e prandaj gjithçka kishte përfunduar.

UP-ja arsyetohet që përfaqësuesi i tyre ligjor, nuk ka pasur njohuri mbi caktimin e seancës. Kthimi në Gjendjen e Mëparshme – të cilën e kërkon UP-ja, juridikisht është vështirë të ndodh.

E e gjithë kjo, si rezultat i neglizhencës së UP-së.

Comments

comments