Skandaloze/Ish-prokurori i përgjithshëm tani e kalon kohën në kazino?!/FOTO

0

Ish prokurori i përgjithshëm i Republikës së Maqedonisë, Marko Zvrlevski është kapur në flagrancë duke luajtur në kazino në Kisela Vodë të Shkupit. Fotoja është shpërndarë në rrjetet sociale.

“Mund ta paramendoni profesionalizmin e ndokujt qe kohen e lire e kalon neper kazino”, thuhet në komenet e publikuara nga portali Realiteti. Ish-prokurori u shkarkua disa muaj më parë, pas dyshimeve të tij me politikën dhe pushtetin e kaluar, ndërsa ai ishte protagonistë i disa biseda të përgjuara që u publikuan dy vite më parë.