Skandaloze/ Qytetari maqedonas fyen policët në sy/VIDEO

0

Në protestën e banorëve të Gjorçe Petrov nuk kanë munguar sulmet verbale dhe fyerjet ndaj policisë. “Këtu do të ju rrahim, të q…, k…”, kanë qenë disa nga fyerjet e rënda ndaj policisë, ndaj një banori provokator të kësaj lagjeje, i cili ka qenë më i zëshmi në mesin e banorëve të tubuar. Edhe pse polici ka kërkuar që ai të mos përdor fjalor të tillë fyes, qytetari nuk është ndaluar.

Ja pamjet që dëshmojnë këtë: