Sot bota shënon ditën Ndërkombëtare të Radios

0

Sot shënohet Dita Ndërkombëtare e Radios.

UNESCO ka shpallur këtë festë për të promovuar radion si medium dhe të gjitha mundësitë që ajo ofron.

13 shkurti është zgjedhur pasi në këtë datë, në vitin 1946, Radio e Kombeve të Bashkuara ka emetuar programin e parë. /Koha.net/