Sot qytetarët e Shkupit protestojnë para ambasadës së Francës në Shkup

Sot qytetarët e Shkupit protestojnë para ambasadës së Francës në Shkup

Protestë qytetare do të mbahet sot, me fillim në orën 11:55, para Ambasadës franceze në Shkup në mbështetje të kryetarit të AAK-së, Ramush Haradinaj i cili javën e kaluar u arrestua në Francë.

Shqiptarët sot do të solidarizohen me figurën emblematike të UÇK-së, Ramush Haradinaj dhe do të kërkojnë lirimin sa më të shpejt  të tij.