Sulm ndaj hoxhallarëve dhe politikanëve”

Bajram Zendeli/

Duke filluar nga studentet, arsimtaret, profesoret, mjeket, politikanet e deri tek hoxhallaret. Përderisa hoxhallaret shtjellojnë tema si “A do t’behemi rahat pasi te vdesim” harrojnë dhe anashkalojnë faktin se gjendja e popullit shqiptar eshte sikurse e atij personi qe askush nuk ka dobi nga ai, e që e pershkruan Zoti ne Kuranin Famëlartë”: “Ne i nxorëm të gjithë besimtarët që ishin në atë qytet, ndonëse aty gjetëm vetëm një shtëpi myslimane.” (Dharijat, 35-36).

Çfare te presim nga hoxhallaret qe i shkojn pas partive politike qe perkrahin te drejtat e banoreve te qytetit te Sedomes!!!

Sqarim: banoret e qytetit te Sedomes ishin shumica LGBT.

Per tu bere e keqja e perfeksionuar ne deme te popullit liridashes shqiptare, ne sot shohim dhe i ndegjojmë se si disa lider politik ftojne popullin shqiptare qe ti mbeshtesin kandidatet e partive sllave qe jo ma larg se 15 vite bombardonin vendbanimet shqiptare duke vrare: gra, femije, pleq dhe çdo gje shqiptare.

Per te arritur turpi kulmin e tij disa oponentë te tjere shqipfoles bile jane bere edhe sherbetore te partive sllave duke kandiduar ne emer te partive sllave. Ftoj popullin tim shqiptare ne Iliride te votojne Levizjen BESA dhe Aleancën për Shqiptarët.

Çdo vote per partit sllave eshte tradhti per gjitha brezat qe rane deshmore ne rrugen per lirine e trojeve etnike dhe te drejtave tona.

Autori është veprimtar i çeshtjes kombetare njeherit edhe Anetare i Kryesis se Diaspores shqiptare per Maqedoni ne Zvicer

Comments

comments