Sulm ndaj një aktiviste të LSDM në Prilep

0
92

Një aktiviste e LSDM në Prilep është sulmuar të enjten rreth orës 21 në këtë qytet. Bëhet fjalë për Suzana Trajkovska, e cila është anëtare e LSDM. Ajo është sulmuar nga dy persona të panjohur, të cilët kanë qenë të kapela në kokë.

“Sulmi ka ndodhur derisa po ecja në rrugën ‘Republika’ kur dy persona kanë ardhur dhe më kanë kapur duke me ngritur pezull dhe duke më paralajmëruar që të mos eksponohem shumë sepse do të më shlyejnë nga faqja e dheut”, ka theksuar Trajkovska.

Comments

comments