“The Sun”: Fëmijët e pasur shqiptarë flenë mbi dyshekë të mbuluar me para e armë (FOTO)

0
5

Prestigjozja britanike “The Sun” i ka kushtuar një artikull disa prej fëmijëve të pasur të Shqipërisë, duke iu referuar faqes në Instagram, quajtur “The Rich Kids of Albania” e cila poston fotot e këtyre të fundit nga jeta e luksit që bëjnë.

Sipas ‘The Sun’, këta adoleshentë dhe të rinj nga Ballkani janë fëmijët më të pasur të vendit, të cilët mburren për mënyrën e tyre të jetesës duke reklamuar në rrjetet sociale makinat luksoze, avionë e jahte private, tufa parash, por edhe armë.

“Ashtu si fëmijët e tjerë të pasur, edhe shqiptarët gjithashtu kanë makina luksoze dhe modelet me të fundit të tyre. Por tronditëse është se si disa i shpenzojnë paratë për armë”, shkruan ndër të tjera “The Sun”.

Shikoni fotot e mëpshtme:

 

Share:

Comments

comments