Super makinat elektrike që pritet të dalin në 2017 (Foto)

Super makinat elektrike që pritet të dalin në 2017 (Foto)

2017 premton të jetë një vit emocionuese për makina elektrike si për prodhuesit e mëdhenj dhe të të vegjël.

Këtu keni disa nga krijimet me bateri që do të jetë infektuese për syrin e konsumatorëve dhe investitorëve në vitin e ardhshëm.