Taravari edhe të dielën punon, shikoni çka ka bërë sot në mëngjes (FOTO)

0
5

Arben Taravari

Qendra Spitalore “Nënë Tereza” sot është marrë në duart e kujdesit, duke iu nënshtruar një Aksioni Imediat që do të shtrojë rrugët e kësaj Qendre dhe do të pastrojë çdo ambient të saj.
Kjo e diel bëhet shembull i një vullneti të mirë social që duhet dhe do vazhdojë, gjithnjë në shërbim të shëndetit tonë.
Ministria e Shëndetsisë
Koha për Punë.

 

 

Comments

comments