A do të jemi ndonjëherë në gjendje të teleportojmë?

Të gjithë ndonjëherë donim të teleportonim nga njëri vend në tjetrin, dhe ndërsa përparimi i teknologjisë mund të arrijmë. Apo jo? Shihni shpjegimin në video. /Fakultetet/

Comments

comments