Thaçi në stilin e tij, ja ku ka shkuar ?! (FOTO)

0
1748

Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi është adhurues i sportit dhe se ai këtë periudhë të ngërçit politik ka gjetur kohë për të shijuar bukuritë malore. Kohën e lirë po e kalon së fundi duke shijuar bukuritë e Sharrit, së fundi edhe borën që u rikthye në këto male. (INA)

Comments

comments