“Uraganët” e fundit nga Amerika për Uskanën dhe Fatmir Deharin (FOTO)

Dhjetëra aktivistë të komunitetit shqiptar dhe familje kërçovare nga SHBA-të, kryesisht nga Çikago dhe Nju Jork janë nisur drejt vendlindjes për të votuar për Fatmir Deharin, si kandidat i vetëm për komunën e Kërçovës, që është në garë me kandidatin e VMRO-DPMNE-së.

Pjesa  më e madhe e tyre sot pritet të mbërrijë në Aeroportin e Shkupit, por mbërritja e tyre do të vijoj edhe të shtunën. Një grup i tillë i aktivistëve ka paralajmëruar mbërritjen përmes kësaj fotoje duke shkruar “Nisen uraganet e fundit drejt Uskanes, per fitoren e radhes me Fatmir Deharin!”.

Comments

comments