Vijojnë protestat kundër platformës shqiptare

Kanë vijuar edhe sonte protestat kundër gjuhës shqipe dhe kundrën platformës së përbashkët të partive politike shqiptare.

Edhe sonte në shumë qytete janë mbajtur protesta kundër zyrtarizmit të gjuhës shqipe. Protestuesit përsëritën kërkesën e tyre që LSDM-ja të tërhiqet nga platforma shqiptare, që sipas tyre cenon karakterin unitar të shtetit dhe synon ri-definimin, binacionalizimin dhe federalizimin e Maqedonisë.

Comments

comments