Vuçiq për Ballistin: Nuk do të negociojmë

Serbia pret ekstradimin e Ismail Morinës (i njohur si Ballist Morina) i cili akuzohet se ka xitur urrejteje fetare dhe mes kombeve.

Morina u arrestua rreth një muaj më parë në Kroaci dhe prej atëherë debatet për ekstradimin ose lirimin e tij kanë qenë të shumta.

Pas shkrimeve të shumta në media ka reaguar edhe presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiç, i cili ka thënë se Serbia nuk do të negociojë dhe ka marrë të gjitha masat e duhura për ekstradimin e tij.

Comments

comments