Vulin, mercenari i politikave sllave

0
33

Fërgim Demiri/

Mercenarizmi, është një ndër kategoritë e shëmtuara të kuazidiplomatve nga Evropa, e cila është dëshmuar herët, kur bëhet fjalë për çështjet e Ballkaqnit.
Mercenaria, nuk është vetëm si kategori ushtarake dhe militante, por edhe si mjet politik për të përfituar.
Zotrija Vulin, tani më i njohur për opinionin rajonal, është një ndër ata, që për ca Grosh Evrosh a Dollarësh shitet, dhe merr guximin e del në media me kolumna dhe mendime çarkbërëse, duke u munduar të hutojë opinionin me qënrimet e tija gjoja madhore, dhe harron se politika dhe diplomacija lavire e Evropës, ka bërë që në Ballkan të ket hile dhe padrejtësi, duke ua marë njërës palë teritoret, e duke ua shtuar simpative të tyre, Serbisë, Bullgariusë, Malit të Zi, dhe Greqisë.
Zotërija, patjetër duhet të ndeshet me realitetin e një vendi etniko-natyral, dhe të mos luaj rrolin e Zagarit, po të jet konkret e i sinqertë, se nëse parashikon një luftë të ashpër në Ballkan sa i përket shtypjes së Shqiptarve si Etnikum, do digjet edhe ai vet fare, sepse kjo do përhapet aq shpejt dhe kudo, ngase Shqiptar ka në gjith Botën tani zotërija juaj Vulin, dieni

këte qartë se ska lojë më me frazologjit e juaja, e keni sjell Djallin në oborret tuaja, dhe ta dieni, se mu kjo ushtri e këti populli, një dit do vijë në ndihmë të vendeve tuaja që i njollosët vet me farën e ligësisë , krimit dhe terrorit Aziatiko –Afrikan.
Jo vetëm politikanët e Partive Shqiptare në Shqipëri e Kosovë, por i gjith populli i etnis Shqiptare, e ka të qartë më se Shqipërija natyrale po funksionon zotërote, por vetëm ti, dhe ca të tjerë, jeni verbuar nga fakti i korruptuar, nga se dihet, ju jeni mercenarë të politikave shterpe, që e çojnë kontinentin e Evropës drejt gropës.
Luftën që e parashikoni ju në Ballkan, tju mbijë në oborrin tuaj, dhe atëherë do e shikoni se vallë Shqiptarët kishin të drejtë të ken shtetin e vet të kompletuar, apo jo. Dhe kjo po u ndodh, dhe akoma më shum do tu ndodh, sepse kafkat e juaja janë mbushur me krim dhe mendime fashistoide, që Evropën ta ktheni në një bastion nazifashit.
Pa luft, ose me luftë, si do qoftë, Shqipërija Natzrale zotëri Vulin do të faktizohet dhe do funksionojë, sepse kështu e do Bota e re. Globalizmi, nuk pyet për planet e mesjetes. Ajo ka qëllimet e veta, dhe pra mos harroni se Shqipërija megjithate është në NATO.

Comments

comments