Zana Çela për Operan e Vjenës në 2018

Opera e Vjenës shënon bashkëprodhimin e parë europian me Shqipërinë. Drejtorja e Teatrit të Operas dhe Baletit, Zana Çela, gjatë një takimi me gazetarët tha se viti 2018 do konkretizojë projektin e parë me Austrinë dhe behët fjalë për një operetë. Ndërkohë që premierën botërore,  balerini i famshem shqiptar Eno Peçi, do ta mbajë këtë sezone në Tiranë. /ABC News/

Comments

comments