Zejdi në aksion, ja kë takoi në Gostivar?

0

Zejd Rexhepi i Lëvizjes Besa sonte ka qëndruar në takim me degën e Gostivarit siç thuhet në një postim të kryetarit të degës së kësaj partie në Gostivar.

Lëvizja Besa dega Gostivar përkrah vendimin e këshillit qendror si organ më i lartë dhe janë pro shkarkimit të Bilall Kasamit, shkruhet në postim.

Zejd Rexhepi inicuesi i mbledhjes së nënshkrimeve për të kërkuar dorëheqjen e Bilall Kasamit  së fundi shihet më aktiv duke shkuar nëpër takime dhe duke zhvilluar mbledhje me degët dhe organet e Lëvizjes Besa./Tetovasot