Zgjedhjet në Ulqin, rivotime në tre vendvotime?

0

Komisioni shtetëror zgjedhor do të deklarohet nesër për ankimimet të cilat ia dërguan Demokratët dhe Partia socialdemokrate, mëson Portali Ul-info.

Siç pritet nga këto parti, ankimimet do të pranohen, kështu që zgjedhjet mund të përsëriten në tre vendvotime (Meteriz, Komunalja dhe Darzë).

Në këto vendvotime me 4 shkurt votuan rreth 900 votues, që mund të sjellë ndryshime të vogla të rezultatit zgjedhor, kështu që praktikisht të gjithë partitë kanë forcuar punën në terren.