Zhbllokohet autostrada Leskovc – Nish vetëm për vetura, dhe jo për kamionë dhe autobusë

0
195

Autoritetet serbe kanë informuar se kanë hapur autostradën nga Nishi deri në Leskovc, por edhe nga Leskovci deri në Beograd. Sipas Auto Moto Lidhjes së Serbisë, pjesa e autostradës Leksovc – Nish është e hapur vetëm për vetura, dhe jo për mjetet e rënda transportuese si kamionët, por edhe autobusët.

Në këtë aks rrugor u shkaktua kaos I madh sot gjatë orëve të paradites pas një aksidenti zinxhir që ndodhi në afërsi të Nishit, kur u aksidentuan mbi 45 makina. (INA)

Comments

comments