Zjarri përfshinë disa baraka në lagjen Karposh 3 të Shkupit (Video)

0
61

Në lagjen Karposh 3 të Shkupit ka shpërthyer një zjarr i fuqishëm, nga ku dalin flakë dhe tym i dendur, njofton Telegrafi Maqedoni.
Telegrafistat nga Shkupi bëjnë të ditur se nga flakët mund të jenë përfshirë disa baraka. Detaje të reja do të jepen pasi të sigurohen të dhëna të sakta rreth shkaqeve që kanë çuar në shpërthimin e zjarrit.

Comments

comments