Zoran Zaev kalkulon me një kandidat shqiptar për komunën e Strugës!?

0
5

LSDM-ja dhe Zoran Zaev po kalkulon me një kandidat shqiptar, për të fituar komunën e Strugës,mëson Struga Ekspres nga disa burime të saj jozyrtare!
Mësohet se kandidati shqiptar është një figurë publike në qytetin e Strugës.
Në opinionin strugan përflitet se vet Zoran Zaev është përkushtuar vazhdimisht prej shumë ditësh në kërkim të një kandidati shqiptar.

Comments

comments