​Fëmija i parë më 2018 në Kosovë lind djalë

Në Klinikën e Gjinekologjisë në QKUK, ka lindur fëmija i parë në vitin 2018.

Ai është djalë, që peshon 3.250 kg. Nëna dhe foshnja gëzojnë shëndet të mirë./KosovaPress/