133 vaksina të mundshme për COVID-19 po zhvillohen në gjithë botën

0

Organizata Botërore e Shëndetit thotë se 133 vaksina të mundshme për Covid-19 janë në zhvillim në të gjithë botën.

Dhjetë nga vaksinat e mundshme janë në prova klinike në Shtetet e Bashkuara, Mbretërinë e Bashkuar dhe Kinë shkruan CNN.

123 të tjerë janë në vlerësim para-klinik në të gjithë botën, përfshirë në Universitetin e Tokios, Universitetin Tulane, Universitetin e Albertës dhe Universitetin e Pittsburgh, sipas OBSH’së.