24 sata: Selektori i Serbisë ka sharë me nënë shqiptarët, ja faktet (VIDEO)

Dragan Stojkoviq të dënohet sa më ashpër që është e mundshme, ka sharë me nënë shqiptarët.

Këtij faqeziut i ka penguar loja e madhe e Xherdan Shaqirit dhe Granit Xhakës, dhe është, zënë nga kamerat duke sharë.

FIFA, faktet i ke, dëno rëndë Piksin. Serbia është eliminuar, ka humbur me 3:2 nga Zvicra.

“Tensioni ishte i lartë dhe disa iu drejtuan provokimeve të ndryshme si dhe mallkimeve që nuk u ndalën për të gjithë 90 minutat. Fatkeqësisht për disa aktorë, disa u kapën në kamera

Serbët kaluan në epërsi ndaj Zvicrës (2:1), dhe të paktën në atë moment hoqën një barrë të madhe nga shpina, ashtu si trajneri i tyre Dragan Stojkoviq – ‘Piksi’.

Pas kësaj ai “ia lehtësoi shpirtin” dhe shqiptoi disa mallkime me lëng në kurriz të disa lojtarëve të kombëtares zvicerane dhe kamerat e kapën në një moment të pavolitshëm”, shkruan “24 sata”.

Por më qartë shiko edhe KETU.