3 muaj pasi e kishte kaluar Covid 48 vjeçari humb jeten pasi infektohet me mutacionin britanik

Një 48 vjeçar shqiptar i identifikuar si Kujtim Kadiu ka humbur jetën për shkak të infektimit për herë të dytë nga COVID-19.

Kadiu banonte prej disa vitesh në Britaninë e Madhe ku dje iu bë dhe përcjellja për në banesën e fundit.