5 filmime sekrete nga hapësira që NASA nuk do që të shohim

0

Ndër vite të tëra flitet për dëshmi të njerëzve që kanë parë UFO (objekte fluturuese të paidentifikuara).
Me zhvillimin e teknologjisë, sot jemi në kohën kur Stacioni Hapësinor i NASA-s, përveç eksperimenteve që kryen në të, ofron edhe pamje live nga hapësira duke filmuar drejt tokës.
Janë të shumtë ata që e monitorojnë vazhdimisht këtë transmetim live dhe e regjistrojnë për ndonjë lëvizje të dyshimte në qiejt e planetit tonë.
Disa njerëz kanë mundur të regjistrojnë nga transmetimi live i NASA-s disa objekte që lëvizin me shpejtësi të madhe, dhe menjëherë pas shfaqjes së objektit, NASA e ndërpret transmetimin live.
Këto ndërprerje të transmetimeve kanë përforcuar edhe më tepër dyshimet tek njerëzit që NASA po na mban sekret shumë gjëra
Në këtë video jane disa prej tyre: