5 gjëra që vajzat me lëkurë perfekte bëjnë para gjumit!

Shëndeti i lëkurës sa vjen e bëhet më i rëndësishëm. Kërkojmë butësi, elasticitet, pastërti e shumëçka tjetër. Realizojmë maska, përdorim kremëra, kozmetikë të cilësisë së lartë, vetëm për të mbajtur fytyrën sa më të hidratuar dhe të freskët. Por, këto nuk janë gjithçka.

Nëse shihni një femër me lëkurë ideale, dijeni se përpos geneve, pas asaj që duket fshihet një rutinë e tërë kujdesi. Dhe për gjëra të këtij lloji, nuk duhen shumë shpenzime. Mjafton të dini se çfarë do të bëni. Duhet thjesht të ndiqni hapat e mëposhtëm:

1. Pastrojeni dy herë lëkurën.
2. Bëni avull për 10 minuta.
3. Pastroni lëkurën e vdekur me pambuk.
4. Vendosni një shtresë të lehtë kremi.
5. Flini me shpinë./bordo/