5 gjërat e këqija që sjell martesa, mësojini tani

0

Martesa për disa persona është diçka e mirë, e për disa jo.
Në këtë artikull, intv.al ju sjell gjërat jot ë mira që ka fakti që je i martuar:

1. Të pranosh se partneri nuk është perfekt
Martesë, do të thotë që do kalosh gjithë jetën tënde, me të njëjtin person. Nëse ai gabon, ju do ndiheni keq që duhet të gjeni kompromis me një njeri gjithë jetën.
2. Koha së bashku
Në martesë, koha ndahet në dy pjesë, pra duhet t’i përkushtoni shumë kohë edhe partnerit. Nëse dikur kalonit kohën e lirë vetëm, tashmë kjo gjë nuk është më e mundur.
3. Kompromisi nuk funksionon gjithmonë
Kompromis nuk do të thotë, se gjithmonë duhet të funksionojë. Janë 2 personalitete të ndryshme që duhet të gjejnë gjuhën e përbashkët.
4. Pranon të bësh gjërat që nuk i do
Gjatë martesës, do detyroheni të bëni edhe gjëra që në fakt nuk i doni. Për të shmangur keqkuptimet duhet të bëni gjërat që partneri pëlqen.
5. Shoqëria nuk është më si më parë
Në martesë, secili ka angazhimet e veta dhe koha për shoqërinë është e kufizuar. Kjo nuk do të thotë se do e humbisni, por nuk do jeni më në gjendje t’i takoni shpesh si dikur./In tv/