5 ushtrime për t’u dobësuar

Të bësh joga për tu dobësuar dhe për të tonifikuar trupin është bërë një nga aktivitetet më të preferuara për ata që duan të heqin kilet e tepërta. Sigurisht që nuk mjaftojnë vetëm ato, pasi duhet dhe dietë e ekuilibruar, por keni përfitime të mëdha.
Në fakt, shumë njerëz preferojnë stërvitjet tradicionale fizike dhe jo jogën për të djegur kalori dhe në të njëjtën kohë për të forcuar muskujt. Por joga përveç këtyre, përmirëson edhe nivelin emocional dhe ndihmon në kontrollin e ankthit që të çon të hash më shumë.

Avantazhi i jogës është se mund ta praktikoni kudo, dhe nuk kërkon shumë hapësirë, e mbi të gjitha janë të lehta për tu realizuar. Shihni galerinë! Kini parasysh që çdo pozicion mund ta mbani nga 10 sekonda, dhe duhet përsëritur 8 deri në 10 herë.
Pozicioni hark