578 shkelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse

0

Gjatë 24 orët e fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 578 shkelje të mos-mbajtjes së maskës mbrojtëse.

Ministria për punë të brendshme në vazhdimësi apelon deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë protokollet dhe masat e miratuara nga qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.