Sulmohet në Tetovë babai dhe djali i tij i mitur

Dje (16-gusht) në ora 20:20, personi P.A. (35) nga Tetova në SPB Tetovë ka raportuar se rreth orës 18:15 në lagjen ,,Kolltuk“ të Tetovës afër objektit fetar është sulmuar fizikisht ai bashkë me djalin e tij të mitur, nga personi Z.Gj. (45), i cili pak më vonë është thirrur në Stacionin Policor Tetovë.

Rasti është zbardhur dhe dokumentuar.