79 raste të reja me Covid-19 dhe 2 të vdekur në 24 orët e fundit

0

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë janë regjistruar 79 raste të reja me Covid-19 dhe 2 pacientë kanë humbur jetën, ndërsa janë kryer 835 teste.

Rastet e reja janë shënuar sipas qyteteve të mëposhtme:

Shkup 44

Kumanovë 9

Shtip 3

Prilep 1

Tetovë 8

Strugë 1

Veles 3

Manastir 1

Ohër 1

Gostivar 6

Dellçevë 1
Negotinë 1

Pacientët që kanë ndërruar jetë njëri është nga Prilepi dhe tjetri nga Strumica. Ndërsa 8 pacientë janë shëruar plotësisht.

Në përditësim..