A ka qenë Tea në dijeni për lidhjen e Andit dhe Melisës?

Çifti përveç dyshimeve nga të tjerët ata shkëmbyen një puthje në videoklip duke pranuar publikisht se janë më shumë se miq.

Ndërkohë, në anën tjetër Tea është pyetur nga ndjekësit se a ka qenë në dijeni për lidhjen e Andit me Melisën.

Ajo i ka bërë tag kësaj të fundit derisa Melisa është përgjigjur duke thënë se ka qenë e informuar dhe ne duhemi shumë.